
Ο ΠΑΟΚ έγινε 94 ετών και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, έστειλε το μήνυμα του.
Η 12η Απριλίου είναι μέρα γενεθλίων για τον δικέφαλο του βορρά, ο οποίος φέτος… σβήνει 94 κεράκια. Με αφορμή τα γενέθλια λοιπόν, ο Γκαγκάτσης έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, μέσω της ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη.
«Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας, σε ένα ιδιαίτερο κοινωνικό και αθλητικό κίνημα, τον ΠΑΟΚ μας! Κάθε χρόνο, αυτές τις μέρες, μια είναι η σκέψη μου, αναπολώντας την μεγάλη ιστορία του Δικεφάλου. Πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε να μεγαλώνουμε την ομάδα, να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο και παράλληλα να το κάνουμε με τρόπο πιστό στα όνειρα των ιδρυτών μας.
ΠΑΟΚ σημαίνει προσφυγιά, Πόντος, Βόρεια Ελλάδα, Μακεδονία. Υπάρχουν εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και γιορτάζουμε σήμερα όλοι μαζί. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ δεν θα έχει τελειωμό και όλοι μας υπηρετούμε αυτή την ιδέα με υπερηφάνεια».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.