ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Πυρά» Πάμπλο Γκαρσία σε Ολυμπιακό: «Το τι έκανε και κάνει το ξέρουμε όλοι εδώ και 60 χρόνια»

«Πυρά» Πάμπλο Γκαρσία σε Ολυμπιακό: «Το τι έκανε και κάνει το ξέρουμε όλοι εδώ και 60 χρόνια»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Κ-19 του «δικεφάλου», Πάμπλο Γκαρσία, με δηλώσεις του άφησε αιχμές για τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό επιτέθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Πάμπλο Γκαρσία, όσον αφορά τις πρακτικές που χρησιμοποιούν οι “ερυθρόλευκοι”, όπως άφησε να υπονοηθεί, για να κυριαρχήσουν στο πρωτάθλημα, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη… φωτιά μετά το ποστάρισμά του για τα γενέθλια του “δικεφάλου του Βορρά”, στο οποίο ενέπλεξε το επεισόδιο με τις γροθιές στον Ντιόγκο.

Ο παλιός άσος, και νυν προπονητής της ομάδας Κ-19, του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Forza” αναφέρθηκε ακόμα στο ρόλο του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ κράτησε… κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την εικόνα της πρώτης ομάδας και το τι θα ζητούσε από τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει για την ομάδα.

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Πάμπλο Γκαρσία

Τι γνώμη έχεις για το VAR; Είσαι υπέρ ή κατά της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο;

“Σίγουρα σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Χρειάζεται βελτίωση, πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται πιο γρήγορα. Να μη χαλάει ο ρυθμός και να περιμένει όλο το γήπεδο μια απόφαση. Επίσης πρέπει να προσέξουν το οφσάιντ και να μην ακυρώνονται γκολ, επειδή κάποιος έχει μεγάλη… μύτη ή μεγάλα δάχτυλα. Ή στα πέναλτι, όταν βλέπεις ξανά τις φάσεις σε αργή κίνηση όλα είναι πέναλτι. Αλλά δεν είναι έτσι”.

Αν είχες απέναντι σου τον Ιβάν Σαββίδη, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα, γενικά, που θα του ζητούσες να κάνει για την ομάδα;

“Πρώτα από όλα θα έλεγα ευχαριστώ για όλα όσα κάνει για τον ΠΑΟΚ. Μετά θα είχα να δώσω κάποιες συμβουλές για το ποδόσφαιρο, αν ήθελε, και, τέλος, υπάρχει κάτι ακόμα, αλλά είναι μυστικό”.

Πώς είδες την πορεία της πρώτης ομάδας, έστω κι αν η σεζόν δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, μια και απομένουν τα πλέι οφ, αλλά και η διοργάνωση του κυπέλλου;

“Αυτή τη στιγμή δουλεύω στην Κ-19. Έχω γνώμη και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να πω, καθώς είναι θέμα σεβασμού”.

Πιστεύεις ότι η πορεία της επηρεάστηκε από την προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκαλέσει την τιμωρία και την αφαίρεση βαθμών σχετικά με την υπόθεση με την Ξάνθη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Το τι έκανε πάντα και το τι κάνει ο Ολυμπιακός το γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ και… 60 χρόνια. Δεν πιστεύω πως αυτό επηρεάζει την ομάδα και αν την επηρεάζει, πρέπει να το κάνει ανάποδα και να προκαλεί θυμό, πείσμα και πείνα για τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.