ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιταλία: «13 ή 20 Ιουνίου η επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Ιταλία: «13 ή 20 Ιουνίου η επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Όπως δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, η επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει στις 13 ή στις 20 Ιουνίου.

Θέμα ημερών είναι η επισημοποίηση της επανέναρξης της Serie A, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Υπουργού Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα.

«Η Serie A θα επαναρχίσει στις 13 ή στις 20 Ιουνίου» ανακοίνωσε ο Σπανταφόρα, ο οποίος παρέπεμψε για την επισημοποίηση της ημερομηνίας για την Πέμπτη (28/5), όταν και θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη κορυφής με την ομοσπονδία και την Λίγκα.

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, μάλιστα, άφησε (ορθ)άνοιχτο το ενδεχόμενο οι αγώνες να μεταδίδονται ανοιχτά για όλο τον κόσμο, με δεδομένο ότι η προσέλευση στο γήπεδο, προς το παρόν τουλάχιστον, απαγορεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την Δευτέρα (25/5) θα λάβω από την ομοσπονδία το πρωτόκολλο για την επανεναρξη και θα δουλέψουμε ώστε στις 28 να μπορεί να παρθεί μια απόφαση» συμπλήρωσε ο Σπανταφόρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.