
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έριξε “βόμβα” ενόψει της νέας σεζόν, αφού έγινε γνωστό ότι και οι προκριματικοί αγώνες στις δύο διοργανώσεις για την επόμενη σεζόν, θα είναι μονοί, εκτός από τα play off.
Πρόκειται για μία απόφαση που επηρεάζει άμεσα και τις ελληνικές ομάδες, καθώς και οι πέντε εκπρόσωποι της χώρας μας από τη Superleague, σε Champions League και Europa League, θα συμμετάσχουν σε προκριματικούς αγώνες για την είσοδό τους στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της νέας σεζόν.
Το πρόγραμμα για τα προκριματικά
UEFA Champions League 2020-21
Play off α’ γύρου: 8 και 11 Αυγούστου
1ος προκριματικός: 18/19 Αυγούστου
2ος προκριματικός: 25/26 Αυγούστου
3ος προκριματικός: 15/16 Σεπτεμβρίου
Play off: 22/23 και 29/30 Σεπτεμβρίου
UEFA Europa League 2020-21
Προκρ. 1ου γύρου: 20 Αυγούστου
1ος γύρος: 27 Αυγούστου
2ος γύρος: 17 Σεπτεμβρίου
3ος γύρος: 24 Σεπτεμβρίου
Play off: 1 Οκτωβρίου
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.