
Τα βήματα του Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησε ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ να ακολουθήσει ο Λιονέλ Μέσι.
Ο άσος της Μόντσα πλέον, που ήταν και συμπαίκτης με τον Αργεντίνο στην Μπαρτσελόνα, του πρότεινε να αγωνιστεί στη Νάπολι, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του Μαραντόνα.
«Ακούω πάντα για την σύγκριση Μέσι με Μαραντόνα και θέλω να κάνω μία πρόταση στον Λίο. Να πάει στην Νάπολι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν σπουδαία αν ο ίδιος καλούσε τον ντε Λαουρέντις και του έλεγε… έρχομαι. Ακόμα και παρότι έχουν αποσύρει το Νο10, θα ήταν εκπληκτικό να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια στην Νάπολι ο Μέσι με το Νο10, θα τιμούσε τον Μαραντόνα.
Ίσως να κερδίσει και ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία, θα είναι μία στιγμή αποθέωσης, σενάριο για ταινία. Αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα το σκεφτόμουν. Έχει κερδίσει τα πάντα σε επίπεδο συλλόγων και να τελειώσει έτσι την καριέρα του θα ήταν θρυλικό» τόνισε χαρακτηριστικά στο ESPN.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.