ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ – «Σκέφτηκα να σταματήσω»

Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ – «Σκέφτηκα να σταματήσω»

Ο Βραζιλιάνος «σταρ» της Παρί Σεν Ζερμέ, Νεϊμάρ, μιλώντας στο περιοδικό «Gaffer», εξομολογήθηκε ότι το 2019 ένιωσε πολύ μεγάλη πίεση και σκέφτηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ήταν την περίοδο που όλος ο κόσμος σχολίαζε τα χρήματα που είχε δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αποκτήσει, ενώ εκείνος ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού.

Ο Νεϊμάρ έβλεπε την ομάδα του να αποκλείεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το όνειρο της κατάκτησης του Champions League να σβήνει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποτέ δεν πρόκειται να χάσω το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, αλλά υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Κάποτε έφτασα σε ένα σημείο να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έπρεπε να συνεχίσω να παίζω, αφού αυτό που κάνω δεν αρέσει. Συνήθιζα να επιστρέφω σπίτι μου προβληματισμένος και τότε έφερνα πάλι στο μυαλό μου όσα έχω κάνει για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Η αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο και όλα αυτά που πέρασα με ηρεμούσαν και με έκαναν να επιστρέψω στην πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πλέον είναι πολύ πιο ήρεμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.