ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κάντο όπως… ο Ν.Παπαδόπουλος: Το Σαββατοκύριακο που σκόραραν τρείς τερματοφύλακες – Δείτε τα γκολ (βίντεο)

Κάντο όπως… ο Ν.Παπαδόπουλος: Το Σαββατοκύριακο που σκόραραν τρείς τερματοφύλακες – Δείτε τα γκολ (βίντεο)

Ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με τους τερματοφύλακες να έχουν την τιμητική τους, καθώς τρεις εξ αυτών σκόραραν σε αναμετρήσεις των ομάδων τους.

Αρχικά ο Γιασίν Μπουνού (Μπόνο) πέτυχε το 1-1 για λογαριασμό της Σεβίλλης στην έδρα της Βαγιαδολίδ κατά την τελευταία φάση του ματς και τον πορτέρο του Αστέρα Τρίπολης να τον αντιγράφει μία ημέρα αργότερα. Σάββατο επίσης, ένας πιο παλιός στο επάγγελμα, ο 38χρονος Νούνες της Βαρζίμ στην Β’ Πορτογαλίας, νικούσε τον ομόλογό του με βολέ από την μία περιοχή στην άλλη.

Ακόμη κι αν τα πρώτα δύο τέρματα προήλθαν μετά από φάσεις διαρκείας στις περιοχές της ισπανικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, τα τελειώματα των Μπόνο – Παπαδόπουλου θα τα «ζήλευαν» ακόμη και… φτασμένοι σέντερ φορ, ενώ αν μη τι άλλο -και παρά την… αστεία αντιμετώπιση των αντίπαλων αμυντικών και τερματοφύλακα- το βολέ του Νούνες σε κάνει να σηκωθείς από την θέση σου. Το αυτό σίγουρα ισχύει για τους οπαδούς της ουραγού της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου η οποία με το τέρμα του πρώην κίπερ της Πόρτο (σ.σ δεν έκανε ποτέ όνομα εκεί) έφτασε τους 21 βαθμούς και αναζωπύρωσε για τα καλά τις ελπίδες της για παραμονή.

Το γκολ του Μπόνο για την Σεβίλλη, με το οποίο έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του συλλόγου που βρίσκει δίχτυα:

Το γκολ του Παπαδόπουλου για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να σκοράρει κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο» της νεανικής του καριέρας, ανοίγοντας παράλληλα διαμάχη με τον «απέναντι», Σωκράτη Διούδη:

Το γκολ του Νούνες για την Βαρζίμ, με το οποίο η Βαρζίμ έφτασε στην 2η νίκη της σε τέσσερα ματς, ενώ συνολικά σε 25 μετράει μόλις πέντε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.