ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιστροφή στην κανονικότητα στις ΗΠΑ – Με κόσμο στα γήπεδα από τη νέα σεζόν

Επιστροφή στην κανονικότητα στις ΗΠΑ – Με κόσμο στα γήπεδα από τη νέα σεζόν

Το ΝΒΑ τραβά όλα τα βλέμματα στον κόσμο του μπάσκετ, με τους φιλάθλους να περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να βρεθούν στα γήπεδα.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί από την ερχόμενη σεζόν, 2021/22, καθώς το ESPN ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των φιλάθλων στις κερκίδες και πως οι αγώνες θα διεξάγονται σε γεμάτα γήπεδα.

Το «κλειδί» για να συμβεί αυτό, θα αποτελέσει η επικείμενη συμφωνία της λίγκας με μία εταιρία που ειδικεύεται στην υγειονομική ασφάλεια και ήδη συνεργάζεται με πολλά αεροδρόμια παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο οι φίλαθλοι, όσο και οι υπάλληλοι των γηπέδων θα ελέγχονται εξονυχιστικά και έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργείται ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον για τους ίδιους, αλλά και για τους παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.