ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θετικός στον Covid-19 ο Σέρχιο Ράμος

Θετικός στον Covid-19 ο Σέρχιο Ράμος

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρxιο Ράμος, που είναι και τραυματίας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο παίκτης μας Σέρχιο Ράμος, έδωσε θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία εξέταση COVID-19 που πραγματοποιήθηκε», ανέφερε η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, ο Ράμος, δύσκολα να έχει έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του, λόγω της απουσίας του, εξαιτίας τραυματισμού. Πήγε μόνο στο Valdebebas, για ατομική προπόνηση, για να ανακάμψει από τον τελευταίο μυϊκό τραυματισμό του.
Ο τραυματισμός του Ράμος συνέβη μετά τον αγώνα της Ισπανίας με το Κόσοβο, στον οποίο έπαιξε τα τελευταία λεπτά. Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες και ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι περίπου ένας μήνας. Ο ισπανός διεθνής, ανεξάρτητα από το αν είναι ασυμπτωματικός ή όχι, θα πρέπει να απομονωθεί. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το περασμένο Σάββατο στο Di Stéfano, για να ακολουθήσει το Clasico από τις εξέδρες.
Στο τέλος της αναμέτρησης βρέθηκε επίσης στη σήραγγα που οδηγεί στα αποδυτήρια. Δεν είναι ο μόνος παίκτης στην ομάδα που έχει μολυνθεί από τον ιό αυτή την περίοδο, αφού έγινε γνωστό πως και ο συμπαίκτης του, Ραφαέλ Βαράν διαγνώστηκε θετικός. Οι Μαριάνο, Αζάρ, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Γιόβιτς και Νάτσο αλλά και ο Ζινεντίν Ζιντάν, είχαν βρεθεί στο παρελθόν θετικοί στον κορονοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.