ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρίσιμη ΓΣ του Παναθηναϊκού για το γήπεδο στο Βοτανικό στις 17 Ιουνίου

Κρίσιμη ΓΣ του Παναθηναϊκού για το γήπεδο στο Βοτανικό στις 17 Ιουνίου

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές γνωστοποίησε ότι στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για τον Βοτανικό είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, μέσα από δήλωση του προέδρου του, Παναγιώτη Μαλακατέ, γνωστοποίησε ότι οι διμερείς συμβάσεις μεταξύ Παναθηναϊκού ΑΟ – ΑΕΠ Ελαιώνα-Δήμου Αθηναίων, Παναθηναϊκού Α.Ο. –ΠΑΟ ΠΑΕ – Δήμου Αθηναίων και Παναθηναϊκού Α.Ο.-Δήμου Αθηναίων είναι σε φάση ολοκλήρωσης.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το κρίσιμο ζήτημα του Βοτανικού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου είτε δια ζώσης είτε με τηλεδιάσκεψη. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα έχει πάρει η Κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν έχει απαρτία η Γ.Σ. θα οριστεί αυτόματα για μία εβδομάδα αργότερα.

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει εκπονηθεί οι προμελέτες για τις εγκαταστάσεις του Α.Ο. θα έχουν παραδοθεί στον ΑΕΠ Ελαιώνα περί τα τέλη Μαΐου.

Τέλος και αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου τονίζεται ότι: «Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που θα έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους όπως ορίζει το καταστατικό μας. Η επιστολική ψήφος που δεν αναφέρεται στο καταστατικό μας θα εξεταστεί νομικά εάν μπορεί να ισχύσει και με ποιες προϋποθέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.