ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

ΜΜΕ Τουρκίας: Υποψήφιος για τον πάγκο του Πανθηναϊκού ο Ερόλ Μπουλούτ

ΜΜΕ Τουρκίας: Υποψήφιος για τον πάγκο του Πανθηναϊκού ο Ερόλ Μπουλούτ

Ο Ερόλ Μπολούτ, ένας γνώριμος στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό φαίνεται να είναι ο νέος υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα Μέσα της Τουρκίας.

Ο Τούρκος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της Φενέρμπαχτσε πέρσι τον Αύγουστο και αποχώρησε από εκείνη στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, φέρεται σύμφωνα με τους Τούρκους ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό.

Σημερινό δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, το οποίο πάντως επικαλείται ελληνικές πηγές, αναφέρει πως ο Τούρκος προπονητής προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την εισήγηση που είχε κάνει ο Μπουλούτ στην απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Φενέρ.

Ο 46χρονος Μπουλούτ προσελήφθη στο ξεκίνημα της χρονιάς, συγκεντρώνοντας 59 βαθμούς, μετά από 31 αγωνιστικές, με 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες, με αποτέλεσμα η Φενέρ να βρίσκεται στην 3η θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας -που έχει και ματς λιγότερο- και 2 πίσω από την 2η θέση Γαλατάσαραϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει μείνει, μάλιστα και εκτός Κυπέλλου στα προημιτελικά, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Μπασάκσεχιρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.