ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Οριστική η μεταγραφή του Δ.Γιαννούλη στη Νόριτς – Τα λεφτά που θα λάβει ο ΠΑΟΚ

Οριστική η μεταγραφή του Δ.Γιαννούλη στη Νόριτς – Τα λεφτά που θα λάβει ο ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι και με την βούλα ποδοσφαιριστής της Νόριτς καθώς με τον προβιβασμό της στην Premier League, ενεργοποίησαν την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιαννούλης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Γενάρη και κέρδισε το στοίχημα των εντυπώσεων, όντας βασικό γρανάζι της αγγλικής ομάδας στο β΄μισό της σεζόν και στη «μάχη» της ανόδου.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς ανήλθε στα 8.5 εκατ. ευρώ, με τα «καναρίνια» να εμφανίζονται τυπικοί στις υποχρεώσεις τους ως προς την ελληνική ομάδα, ενδεικτικό και της επιθυμίας τους να εντάξουν στο δυναμικό τους τον αριστερό οπισθοφύλακα.

Γιαννούλης: «Ανυπομονώ, θέλω να δω τα όριά μου»

Με τη σειρά του, ο Γιαννούλης, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε μεγάλους παίκτες και σε τεράστιους συλλόγους και να γνωρίσω τα όριά μου ως ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες της Premier League. Το να μετακινηθώ σε μια νέα χώρα ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά όλοι με αντιμετώπισαν πολύ φιλικά, τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά και εδώ είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.