ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατέρας Σ.Ντούσκου: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι πέτυχε ο γιος μας»

Πατέρας Σ.Ντούσκου: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι πέτυχε ο γιος μας»

Ο πατέρας του Στέφανου Ντούσκου, Βασίλης μίλησε για την τεράστια επιτυχία του γιου του και τόνισε ότι η χαρά του είναι απερίγραπτη.

«Ακόμα, σιγά σιγά το συνειδητοποιούμε ότι είναι το χρυσό, το πάλευε από καιρό, το έλεγε ότι το θέλει», προσέθεσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία Ώρα MEGA», τονίζοντας πως «έχει δέκα χρόνια στην κωπηλασία αλλά δύο χρόνια έχει» που είναι σε αυτή την.

Όσο για το ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του γιου του και τα πρώτα του λόγια, ο κ. Βασίλης Ντούσκος είπε πως «είναι μεγάλη η χαρά αλλά δεν προλάβαινε γιατί πήγαινε για ντόπινγκ. Βγήκε όλος ο αγώνας όπως τον περίμενε».

«Πέντε ώρες προπόνηση το πρωί, τέσσερις το απόγευμα»

«Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ. Έχουμε κόσμο από το πρωί στο σπίτι, πολλά τηλέφωνα μετά τον αγώνα, τώρα ξημερώνει», εξέφρασε ο πατέρας του Έλληνα ολυμπιονίκη, αναφερόμενος στους αγώνες του γιου του.

«Η καθημερινότητα του ήταν στον Σχοινία. ”Εσώκλειστος”. Πέντε ώρες προπόνηση το πρωί, τέσσερις το απόγευμα. Αρκετές φορές είχε αισθανθεί κουρασμένος. Αρκετές οι πίκρες και οι χαρές. Έτσι είναι στον πρωταθλητισμό. Εμείς προσπαθούσαμε να στηρίξουμε», τόνισε.

«Εμείς προσπαθούσαμε να στηρίξουμε από πίσω, ευχαριστούμε τον Θεό για τη βοήθεια που έδωσε στο παιδί μας», προέταξε, τονίζοντας πως υπάρχει ανυπομονησία για να έρθει στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.