Σάλος έχει προκληθεί στο παγκόσμιο βόλεϊ με το βίντεο που κυκλοφόρησε από αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος στις Φιλιππίνες στο οποίο η Ντανιέλε Ντζάκοβιτς της Μπάλιπουρ εμφανίζεται να χαστουκίζει στο κεφάλι το λίμπερο της ομάδας της Τζιούελ Μπερμίλο, μετά από ένα μπέρδεμα που προέκυψε σε μια προσπάθεια για άμυνα.

Η τελευταία μετά το χτύπημα ξέσπασε σε κλάμματα με την Μαυροβούνια να σπεύδει να την αγκαλιάσει και να ζητά συγνώμη. «Η παρεξήγηση λύθηκε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ρόμελ Αμπέλα μετά τον αγώνα (όπου γνώρισε την 10η συνεχόμενη ήττα της), ωστόσο λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο.

https://twitter.com/pinoybalibol/status/1144896587065262080


Αμέσως έγινε… viral με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή και αυξάνονται από τη στιγμή που η Λίγκα ανακοίνωσε ότι η τιμωρία της Ντζάκοβιτς είναι.. έγγραφη επίπληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής η Ντζάκοβιτς εγκατέλειψε τις Φιλιππίνες επιστρέφοντας στην πατρίδα της και παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει, όμως την ίδια ώρα η LPVI (η εταιρία που διοργανώνει το πρωτάθλημα και έχει δαπανήσει ουκ ολίχα χρήματα) μέσω του διευθυντή της Πίτερ Κάικο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραδειγματικής τιμωρίας της Μαυροβούνιας αθλήτριας.