ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτός ελέγχου ξανά ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος ΜακΓκρέκορ: Γρονθοκόπησε ηλικιωμένο γιατί αρνήθηκε κέρασμα (βίντεο)

Εκτός ελέγχου ξανά ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος ΜακΓκρέκορ: Γρονθοκόπησε ηλικιωμένο γιατί αρνήθηκε κέρασμα (βίντεο)

Ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος Κόνορ ΜακΓκρέκορ που είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, απασχολεί ξανά την επικαιρότητα λόγω άλλου ενός βίαιου επεισοδίου, αυτή τη φορά με θύμα ηλικιωμένο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε στις 6 Απριλίου. Ο ΜακΚρέγκορ βρισκόταν σε παμπ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όταν βίντεο από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης τον κατέγραψε να γρονθοκοπεί έναν ηλικιωμένο θαμώνα της παμπ.

Ο λόγος είναι απίστευτος. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να αρνήθηκε κέρασμα από τον διάσημο πυγμάχο, γεγονός που τον εξόργισε. Φαίνεται να του ζήτησε το λόγο σε έντονο ύφος, πριν τον χτυπήσει στο πρόσωπο με την γροθιά του.

Ο άνδρας δεν αντέδρασε και ο πυγμάχος απομακρύνθηκε αμέσως από την παμπ.

Η αστυνομία ανέφερε πως ερευνά το συμβάν, ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η ιρλανδική Sun ο πυγμάχος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο για το περιστατικό.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΜακΓκρέγκορ απασχολεί τα ΜΜΕ για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Στις 11 Μαρτίου είχε συλληφθεί γιατί είχε σπάσει το κινητό ενός θαυμαστή του, ο οποίος ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.