ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα «έχωσε» σε διαφήμιση γνωστού σούπερ μάρκετ ο Β.Τσιάρτας (φωτο)

Τα «έχωσε» σε διαφήμιση γνωστού σούπερ μάρκετ ο Β.Τσιάρτας (φωτο)

Ο Βασίλης Τσιάρτας για ακόμα μία φορά εξέφρασε την άποψη του μέσα από τα social media, όπου εμφανίστηκε αντίθετος σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ με αφορμή την “Γιορτή του πατέρα”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνηθίζει να σχολιάζει μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media τα όσα συμβαίνουν.

Χθες λοιπόν στο στόχαστρό του «μπήκε» διαφήμιση γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Στην εν λόγω διαφήμιση κάνει ένα σχόλιο στη φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοριτσάκι να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Η τοποθέτησή του, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral και απέσπασε εκατοντάδες σχόλια…!

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.