ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς ο Εμμανουήλ Καραλής – «Πέταξε» πάνω από το 5.82μ.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Γιόκγκριμ στη Γερμανία όπου κατάφερε να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς ο Εμμανουήλ Καραλής – «Πέταξε» πάνω από το 5.82μ.

Ο νεαρός άλτης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε θέση από νωρίς για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Γιόκγκριμ στη Γερμανία όπου κατάφερε να υπερβεί τα 5.82μ. με την πρώτη του προσπάθεια, για να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ κατά ένα εκατοστό (είχε 5.80μ.) και να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που είναι ακριβώς 5.82μ..

O πήχης έπειτα ανέβηκε στο 5.91μ. (όσο και το πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού, το οποίο κατέχει ο Κώστας Φιλιππίδης) και ο Καραλής είχε τρεις άκυρες προσπάθειες όμως έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να υπερβεί το συγκεκριμένο ύψος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, λίγες μέρες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (19-27/8) ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον κλειστό από το 2022 ήταν τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με 5.80μ..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.