ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εκτός Indian Wells και Miami Open ο Ν.Τζόκοβιτς – Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την είσοδο λόγω εμβολίου

Τι δήλωσε ο ίδιος ο αθλητής

Εκτός Indian Wells και Miami Open ο Ν.Τζόκοβιτς – Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την είσοδο λόγω εμβολίου

Μπορεί οι διοργανωτές του Indian Wells, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη στην Καλιφόρνια, να συμπεριέλαβαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην κλήρωση και να προκάλεσαν μπέρδεμα σχετικά με την συμμετοχή του αλλά ο Νόλε έβαλε τέλος στα σενάρια.

Οι Αμερικανοί δεν επιτρέπουν σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να εισέλθουν στις ΗΠΑ αλλά ο Νόλε έκανε μια προσπάθεια να πάρεια άδεια χωρίς βέβαια αποτέλεσμα.

Έτσι προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Ενώ προστέθηκα αυτόματα στις λίστες του BNP Paribas Open και του Miami Open, ήξερα από την αρχή πως θα ήταν δύσκολο να ταξιδέψω. Το CDC (Τελωνειακές αρχές ΗΠΑ) επιβεβαίωσε πως δεν θα αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καλή επιτυχία σε όσους παίζουν σ’ αυτά τα σπουδαία τουρνουά».

Από την πλευρά του το Indian Wells ανέφερε

«Ο Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το BNP Paribas Open. Ως ο επόμενος παίκτης στη σειρά για να γίνει seeded, o Ντιμιτρόφ μεταφέρθηκε στη θέση του Τζόκοβιτς, ενώ ένας lucky loser από τα προκριματικά θα πάρει τη θέση του Ντιμιτρόφ».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο4 του ταμπλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Indian Wells και το Miami Open είναι τα 2 πρώτα Masters της χρονιάς και θα διεξαχθούν μέσα στον Μάρτιο ενώ τον Απρίλιο ακολουθεί το 3ο που είναι το Monte Carlo Masters και στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νόλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.