ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γιώργος Καρλαύτης: «Έκλαιγα μόνος μου στην πισίνα» – Η εξομολόγηση του Έλληνα πρωταθλητή του NFL

«Μέσα σε μια μέρα έγινα από μικρό παιδί, άντρας» ανέφερε ο Γιώργος Καρλαύτης

Γιώργος Καρλαύτης: «Έκλαιγα μόνος μου στην πισίνα» – Η εξομολόγηση του Έλληνα πρωταθλητή του NFL

Ο πρωταθλητής του NFL με τους Kansas City Chiefs, Γιώργος Καρλαύτης, αναφέρθηκε στον αιφνίδια απώλεια του πατέρα του, η οποία του άλλαξε τη ζωή.

#038;feature=emb_err_woyt&ab_channel=PronewsTV

Την Παρασκευή (24/3) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου μίλησε για τη ζωή του.

Ο Καρλαύτης στάθηκε στον θάνατο του πατέρα του, λέγοντας ότι: «Η ημέρα της απώλειας του πατέρα μου ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα», καθώς στα 13 του ο κόσμος του «κατέρρευσε».

Μάλιστα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόλο, όπου έφτασε μέχρι τις «μικρές» Εθνικές, καθώς του τον θύμιζαν πολύ κι όπως ανέφερε: «Δεν μπορούσα να παίξω πόλο, μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έκλαιγα μόνος μου στην πισίνα».

Η συγκεκριμένη απώλεια τον μετέτρεψε από μικρό παιδί σε άντρα, καθώς όπως τόνισε: «Έπρεπε να είμαι εκεί για τα αδέρφια και την μητέρα μου».

Κάπως έτσι έγινε defensive end στο American Football, αλλά όπως παραδέχθηκε: «Τον πρώτο χρόνο έπαιζα χωρίς να καταλαβαίνω τι γίνεται, αλλά τη δεύτερη χρονιά που τα κατάλαβα όλα, είδα ότι μου ταίριαζε», ενώ συμπλήρωσε ότι έμαθε το άθλημα, παίζοντας το γνωστό videogame.

Ο 21χρονος ανέφερε επίσης ότι: «Δεν θέλω να στεναχωρώ την μητέρα μου, ρωτώντας για τον πατέρα μου» και συμπλήρωσε ότι σκεφτόταν τον πατέρα του όταν κέρδισε το Super Bowl.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για το γεγονός ότι τον αποκαλούν «Greek Freak», όπως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απαντώντας: «Τιμή μου να με φωνάζουν “Greek Freak”, αλλά δεν είμαι στο επίπεδο του Γιάννη!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.