ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιώργος Πομάσκι για Μίλτο Τεντόγλου: «Αν ξεκινάς με 8,30 μ., δεν ανησυχείς αν κάτι θα πάει στραβά»

«Από εδώ και πέρα θέλω μια επίδοση. Το πρώτο να κερδίσει τον αγώνα κι έπειτα να κάνει επιδόσεις πάνω από τα 8,70 μέτρα»

Γιώργος Πομάσκι για Μίλτο Τεντόγλου: «Αν ξεκινάς με 8,30 μ., δεν ανησυχείς αν κάτι θα πάει στραβά»

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου σε τρίτη διαδοχική διοργάνωση, χάρη στο «χρυσό» του άλμα στα 8,30 μέτρα!

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ο προπονητής του 24χρονου αθλητή, Γιώργος Πομάσκι, αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, αλλά και στο γεγονός πως ο Τεντόγλου παραμένει στην κορυφή του αθλήματος εδώ και αρκετά χρόνια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πομάσκι:

Για τη νίκη του Μίλτου: «Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες αρχίζεις να φοβάσαι γιατί στατιστικά μπορεί να το χάσεις. Να συμβεί κάτι και χάσεις την πρώτη θέση. Το μόνο που έχω είναι να βασίζομαι στον Μίλτο να αντιδράσει στη διάρκεια του αγώνα. Και είμαι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει».

Για τη σημερινή εμφάνιση του Μίτλου Τεντόγλου: «Αν ξεκινάς με 8,30 μ. στον κλειστό στις 10.20 το πρωί δεν ανησυχείς αν κάτι θα πάει στραβά. Δεν είχα καμία αμφιβολία για το πως θα πάει. Θεωρώ πως με το ένα άλμα νίκησε. Δεν πίστευα πως ο Μόντλερ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερα».

Για τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στη συνεργασία τους: «Έχω πει πολλές φορές πως ο Μίλτος με έχει αλλάξει. Τώρα κάνω μικρές παρεμβάσεις στο πρόγραμμα, στη μεθοδολογία, στην καθημερινότητα μας ώστε να τον καθοδηγήσω».

Για το γεγονός πως ο Μίλτος έχει κατακτήσει αυτά τα χρόνια οχτώ μετάλλια:«Δε ξεχωρίζω κανένα μετάλλιο, καμία στιγμή. Το μετάλλιο είναι μετάλλιο. Αν νικάς σε μεγάλο πρωτάθλημα είναι κάτι ξεχωριστώ και κάθε επόμενο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το προηγούμενο, γιατί είναι πολύ δύσκολο να έχει τέτοια διάρκεια. Μιλάμε για επτά χρόνια στην κορυφή, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η νίκη είναι ιστορία πάμε για τα επόμενα».

Τι περιμένει από τον Μίλτο τα επόμενα χρόνια: «Συνεχίζουμε και μετά τα υπόλοιπα μετάλλια. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω. Μέχρι τώρα ήταν πολύ απλή η προπονητική διαδικασία. Από εδώ και πέρα θέλω μια επίδοση. Το πρώτο να κερδίσει τον αγώνα κι έπειτα να κάνει επιδόσεις πάνω από τα 8,70 μέτρα. Δεν μπορούμε να πούμε πότε θα έρθει το πικ ενός αθλητή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.