ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Η Ελλάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ακροβατικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που λαμβάνει χώρα στο Βελιγράδι

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Η Ελλάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ακροβατικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Στον τελικό που εκκίνησε με καθυστέρηση λόγω βροχόπτωσης και στον οποίο συμμετείχαν τρεις χώρες, η ελληνική ομάδα, την οποία αποτέλεσαν οι Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Αρτεμη Κουτράκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Βασιλική Θάνου, συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα της Γερμανίας συνέθεσαν επτά γυναίκες, οι Κλάρα Μπλάιερ, Αμελίε Μπλούμενταλ Χατς, Μαρία Ντενίσοφ, Σολέν Γκισάρ, Ντάρια Μάρτενς, Ζουζάνα Ρόφνερ και Ντάρια Τον, καθώς και ο 27χρονος Φρίτγιοφ Ζάιντελ, ο οποίος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τις καταδύσεις.

Την τρίτη θέση στον τελικό του ακροβατικού πήρε η Ιταλία, που συγκέντρωσε 159.2966 βαθμούς.

Τα αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου ολοκληρώνονται αύριο (14/6) με τρεις τελικούς.

Από ελληνικής πλευράς, το Ολυμπιακό ντουέτο των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Σοφίας Μαλκογεώργου θα αγωνιστεί στις 11:30 π.μ. στον τελικό του τεχνικού προγράμματος, διεκδικώντας με πολλές αξιώσεις ένα μετάλλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απόγευμα στις 17:30 θα διεξαχθεί ο τελικός στο ελεύθερο ομαδικό, όπου συμμετέχουν μόλις τέσσερις χώρες και η Ελλάδα είναι φαβορί για το χρυσό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.