ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο παλαιστής Γιώργος Πηλίδης αναγκάζεται να αφήσει την ελληνική σημαία επειδή δεν πληρώνεται

«Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία»

Ο παλαιστής Γιώργος Πηλίδης αναγκάζεται να αφήσει την ελληνική σημαία επειδή δεν πληρώνεται

Ο Γιώργος Πηλίδης μίλησε στο MEGA για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στη Γερμανία, επιβεβαιώνοντας ότι οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί. «Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα μίλησε ο παλαιστής ελεύθερου στυλ, Γιώργος Πηλίδης στο MEGA. Όπως είπε, «δεν θα ερχόμουν αν ήταν όλα εντάξει με τις υποχρεώσεις μου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αναγκάστηκα επειδή δεν έχω καθόλου αγώνες, οπότε έπρεπε να μη χάσω όλη τη χρονιά».

Ο Έλληνας παλαιστής σήμερα βρίσκεται σε ομάδα της Γερμανίας για να τους εκπροσωπήσει, όπως είπε, στους επαγγελματικούς αγώνες που γίνονται κάθε Σάββατο. «Θα είμαι για 14 Σάββατα ενεργός αθλητής», τόνισε.

Στη συνέχεια, σχολίασε σχετικά με την παραμονή του στη Γερμανία: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα αναγκαστώ να μείνω μόνιμα στη Γερμανία. Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία, αν δεν μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου όπως πρέπει, μπορεί να αναγκαστώ να αλλάξω σημαία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση για το εάν ένας από τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα είναι το ότι δεν πληρωνόταν, ο Γιώργος Πηλίδης επιβεβαίωσε ότι ο οικονομικός παράγοντας ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στη Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.