ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Τσιτσιπάς : «Θα ήθελα να γίνω σκηνοθέτης ή ηθοποιός»

Μια νέα καριέρα έχει ονειρευτεί ο διεθνής Έλληνας τενίστας

Σ.Τσιτσιπάς : «Θα ήθελα να γίνω σκηνοθέτης ή ηθοποιός»

Έχει βρει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς και δεν είναι μέσα στον χώρο του αθλητισμού αλλά του κινηματογράφου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή η καριέρα του θα τελειώσει,  δηλώνει από τώρα την λατρεία του για την μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος όπως αποκαλύπτει ασχολείται με την δημιουργία βίντεο και δεν αποκλείει αργότερα να δημιουργήσει και ολόκληρη ταινία. Βέβαια δεν κρύβει και το όνειρο να πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός.

Πριν από λίγες ημέρες μίλησε στο Tennis Magazin και αποκάλυψε τα σχέδια του.  «Νομίζω πως όλοι οι ταλαντούχοι άνθρωποι θέλουν να είναι δημιουργικοί. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι ταλαντούχος, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι. Έχω πολλά ενδιαφέροντα και προσπαθώ πάντα να βρίσκω τον δρόμο μου και να ξεχωρίζω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δημιουργία ταινιών θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό επάγγελμα στο μέλλον. Θα ήταν ωραίο να ακολουθήσω μια καριέρα ως σκηνοθέτης, ως ηθοποιός ή ως παραγωγός. Αυτή τη στιγμή όμως έχω άλλες προτεραιότητες και δεν έχω χρόνο για να σκέφτομαι τέτοια πράγματα» σημείωσε ο Έλληνας τενίστας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.