ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπύρος Χρυσικόπουλος: Από τη Ρόδο στο Καστελόριζο κολυμπώντας 64 ώρες χωρίς διακοπή

Με επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα του αθλητή ανοιχτής θαλάσσης Σπύρου Χρυσικόπουλου

Σπύρος Χρυσικόπουλος: Από τη Ρόδο στο Καστελόριζο κολυμπώντας 64 ώρες χωρίς διακοπή

Με επιτυχία στέφθηκε αυτή τη φορά, το εγχείρημα του Έλληνα αθλητή ανοιχτής θαλάσσης Σπύρου Χρυσικόπουλου, να κολυμπήσει από τη Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο.

Ο κολυμβητής, ξεκίνησε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου από τη Ρόδο και μετά από σχεδόν δυόμιση μέρες κολύμβησης (περίπου 64 ώρες) έφτασε στο Καστελόριζο αργά το βράδυ της Παρασκευής 9 του μήνα, όπου τον υποδέχτηκε αρκετός κόσμος.

Στο τέλος του προηγούμενου μήνα, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος είχε αποφασίσει να επαναλάβει το δύσκολο εγχείρημά του 2018 και να καλύψει αυτή την απόσταση των 80 ναυτικών μιλίων, περίπου 140 χλμ, καθώς η πρώτη του προσπάθεια απέτυχε. Μάλιστα η επιθυμία και ο στόχος του ήταν να καλύψει αυτή την απόσταση μέσα σε 48 ώρες.

Η πρώτη του προσπάθεια είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2018, όμως οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει το εγχείρημά του και έτσι μετά από 30 ώρες κολύμπι και περίπου 100km στο ανοιχτό πέλαγος του Αιγαίου, αποφάσισε τη δεύτερη νύχτα να εγκαταλείψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος είναι ο μοναδικός εν ενεργεία Έλληνας αθλητής που ασχολείται με ανοιχτές αποστάσεις σήμερα, ενώ βρίσκεται ήδη στο πάνθεον των αθλητών που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 100 χιλιόμετρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.