ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άννα Κορακάκη: Έβδομη στο Σπορ Πιστόλι 25μ. στο Μπακού

Να υπενθυμιστεί πως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ

Άννα Κορακάκη: Έβδομη στο Σπορ Πιστόλι 25μ. στο Μπακού

Με τη συμμετοχή στον τελικό στο Σπορ Πιστόλι 25μ., όπου κατέλαβε την έβδομη θέση, ολοκλήρωσε η Άννα Κορακάκη την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής του Μπακού.

Στο δεύτερο σκέλος του προκριματικού, που έγινε σήμερα το πρωί, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σημείωσε επίδοση 294/300 στην ταχεία βολή και με συνολικό σκορ 588/600 προκρίθηκε ως δεύτερη στην τελικό.

Εκεί, η Κορακάκη αποκλείστηκε νωρίς, αφού πρώτα συνέβη κάτι σπάνιο. Στην τελευταία βολή της πέμπτης σειράς ο ηλεκτρονικός στόχος της Βουλγάρας Αντοανέτα Κοσταντίνοβα δεν κατέγραψε τη βολή!

Σύμφωνα με τον κανονισμό, κι αφού πρώτα εξακριβώθηκε ότι η αθλήτρια πυροδότησε κανονικά τη βολή, οι κριτές προχώρησαν σε χειροκίνητη διακρίβωση της βαθμολογίας.

Αυτό προκάλεσε μία διακοπή περίπου έξι λεπτών, κι ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επρόκειτο να δώσει μπαράζ με την Ουκρανή Κόστεβιτς και την Κινέζα Λιν.

Όταν τελικά έγινε το μπαράζ, η Κορακάκη είχε τρεις άστοχες βολές και έμεινες εκτός συνέχειας, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση.

Νικήτρια του αγωνίσματος αναδείχθηκε η Κινέζα Φενγκ, που νίκησε στον τελικό τη Ροσταμιγιάν από το Ιράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Κορακάκη κατέκτησε στο Μπακού το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.