ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «κόκκινο» τα κρούσματα στην Λίβερπουλ – Ακυρώθηκε η προπόνησή της

Στο «κόκκινο» τα κρούσματα στην Λίβερπουλ – Ακυρώθηκε η προπόνησή της

Κρουσμάτων κορωνοϊού συνέχεια στην κόκκινη πλευρά του Mέρσεϊσαϊντ, αφού προέκυψαν νέα θετικά τεστ από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η Λίβερπουλ αγωνίστηκε κόντρα στην Τσέλσι για το χορταστικό 2-2 της Κυριακής χωρίς τους Άλισον, Μάτιπ και Φιρμίνο, ενώ στο γήπεδο δεν μετέβη ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ που επίσης είχε βρεθεί θετικός.

Τα τρία αυτά κρούσματα παραμένουν ενεργά, και σε συνδυασμό με τα σημερινά κατέστησαν αδύνατη την διεξαγωγή της προπόνησης των «Κόκκινων».

Μάλιστα, η Λίβερπουλ για τις επόμενες εβδομάδες δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά που βρίσκονται στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα, και έτσι τίθεται εν αμφιβόλω η διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού του League Cup που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Άρσεναλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, όπως αναφέρουν στο σύνολό τους τα αγγλικά ΜΜΕ, το προπονητικό κέντρο της ομάδας παραμένει ανοικτό, αφού δεν συντρέχει προς ώρας λόγος αναστολής της λειτουργίας του, όπως είχε συμβεί στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.