Πρόεδρος Στεάουα Βουκουρεστίου: «Δεν θα παίζουν στην ομάδα εμβολιασμένοι- Χάνουν δυνάμεις από τα σκευάσματα & πεθαίνουν»

Πρόεδρος Στεάουα Βουκουρεστίου: «Δεν θα παίζουν στην ομάδα εμβολιασμένοι- Χάνουν δυνάμεις από τα σκευάσματα & πεθαίνουν»

Ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρική ομάδας, Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποφάσισε να μην αγωνίζονται οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα του αφού όπως δήλωσε «χάνουν τις δυνάμεις τους, όσοι κάνουν το εμβόλιο πεθαίνουν στα νοσοκομεία» επιβεβαιώνοντας έτσι ουσιαστικά την επιδημία καταρρεύσεων αθλητών που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους ιδιαίτερα μήνες.

Ο Τ.Μπεκάλι έφερε ως παραδείγματα τους παίκτες Ντικ και Κεσέρου οι οποίοι δεν μπορούν ν’ αγωνιστούν πλέον σε κορυφαίο επίπεδο μετά από τον εμβολιασμό τους.

Για τον Κεσέρου που έπαιζε στην Βουλγαρία θα πει ότι είναι ο ιδιοκτήτης του και θα τονίσει ότι μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα της χώρας αλλά όχι στην Στεάουα.

Μάλιστα, έγινε λόγος για προβλήματα και στις ομάδες Κλουζ και Ραπίντ Βουκουρεστίου με τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές. «Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Στην Κλουζ λιποθυμούν και χάνουν τις δυνάμεις τους. Το βλέπω και στη δική μου ομάδα. Ειδικά τους πιο μεγάλους σε ηλικία τους επηρεάζει τρομερά» δήλωσε ο Μπεκάλι στον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Εμάνουελ Ρόσου.

Η RO Vaccinare, η επίσημη σελίδα στο Facebook της εθνικής πλατφόρμας πληροφοριών της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό έτρεξε να υπερασπιστεί τα εμβόλια και ήθελε να τα “ρίξει” σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αναφέροντας:

«Οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ χάνουν τη δύναμή τους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19! Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 δεν επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η λοίμωξη από SARS CoV-2 αφήνει μακροπρόθεσμα επακόλουθα (Long COVID) και αυτά μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση των αθλητών».

https://twitter.com/forum_royal/status/1496470967228452864?s=20&t=Xmq7vHdib0KP8GcC4ZqZSQ

Το ποδόσφαιρο έχει επιστρέψει πλήρως στην νέα κανονικότητα όμως τους τελευταίους μήνες που έχουμε ξανά κανονική αγωνιστική δράση βλέπουμε ότι αρκετοί αθλητές έχουν καταρρεύσει στο γήπεδο λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το ερώτημα είναι… τι συμβαίνει; Δεν λέμε ότι πριν από το εμβόλιο δεν πέθαιναν αθλητές από καρδιακά προβλήματα, όμως παρατηρούμε ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα είναι βεβαιωμένη παρενέργεια των mRNA εμβολίων, άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο πολλές χώρες σταματούν το εμβόλιο της Moderna για τους κάτω των 30 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.