Λίγες ώρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της FIFA, ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα… χώνει στον Τζιάνι Ινφαντίνο 

Ο Ιταλο-ελβετός πρώην γενικός γραμματέας της UEFA δεν αρέσει στον Αργεντινό άσο του παρελθόντος, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας άνθρωπος που ασχολιόταν με τα… μπαλάκια στις κληρώσεις, ξαφνικά βάζει υποψηφιότητα για το ύπατο αξίωμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

«Είναι μεγάλος προδότης ο Ιφαντίνο. Είχε τον Μπλάτερ μέσα στα πόδια του να κάνει κουμάντο και συνεχίζει να δουλεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα» είπε αρχικά ο Μαραντόνα και συμπλήρωσε: «Πέρασε από τα μπαλάκια των κληρώσεων στην υποψηφιότητα για την προεδρία. Αυτό είναι πολύ άσχημο». Σύμφωνα με τον Αργεντινό φαβορί για να διαδεχθούν τον Σεπ Μπλάτερ είναι ο πρίγκιπας Αλί της Ιορδανίας και ο Σεΐχης Σαλμάν, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία τα οποία ο ίδιος πιστεύει ότι θα πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πρέπει να μην είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θέλει να βγάλει χρήματα από το ποδόσφαιρο, τους χορηγούς, τα Παγκόσμια Κύπελλα».