ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Καναδάς: Ο επιχειρηματίας που έχασε τα πάντα γιατί σέρβιρε σε ανεμβολίαστους επανέρχεται δριμύτερος

Μηνύει το καναδικό κράτος

Καναδάς: Ο επιχειρηματίας που έχασε τα πάντα γιατί σέρβιρε σε ανεμβολίαστους επανέρχεται δριμύτερος

O “pizza man” ένας επαγγελματίας στην Αλμπέρτα του Καναδά που έχασε την επιχείρησή του από την κυβέρνηση επειδή κατά την διάρκεια των σκοτεινών εποχών του COVID-19 είχε αρνηθεί να υποκύψει στην παράλογη απαίτηση της τοπικής κυβέρνησης να μην σερβίρει  στους ανεμβολίαστους, επανέρχεται δριμύτερος μηνύοντας το καναδικό κράτος.

«Ελπίζω ότι η αγωγή μου θα αποτελέσει προηγούμενο και ότι κανένας δεν θα έχει ποτέ ξανά τέτοιους εμβολιαστικούς διαχωρισμούς», λέει ο Jesse Johnson ο οποίος έχασε την επιχείρησή του στο Κάλγκαρι της Αλμπέρτα από την κυβέρνηση επειδή αρνήθηκε να κάνει διακρίσεις με βάση το καθεστώς εμβολιασμού!

“Μου κόστισε τα πάντα. Έχασα το εστιατόριο μου, τα άλλα δύο εστιατόρια στο Κάλγκαρι, τον γάμο μου, την οικογένειά μου, τα σπίτια μου, τον πλούτο μου και ένα μεγάλο μέρος της λογικής μου.” λέει ο Jesse Johnson.

Μετά από μακρά δικαστική διαμάχη, οι εισαγγελείς απέσυραν τις κατηγορίες εναντίον του τον Νοέμβριο του 2023. Ο Τζόνσον λέει ότι ο λόγος ήταν για να αποφευχθεί η δημιουργία προηγούμενου. Τώρα, μηνύει την κυβέρνηση, ελπίζοντας να δημιουργήσει το προηγούμενο ότι ο διαχωρισμός βάσει εμβολίου είναι παράνομος.

“Μηνύουμε την πόλη του Κάλγκαρι, την επαρχία της Αλμπέρτα, και την Ντίνα Χίνσοου — θα πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε στους κατοίκους της Αλμπέρτα”.

Ο Τζόνσον υπερασπίστηκε τις αρχές του με τίμημα να χάσει τα πάντα, αλλά τώρα επέστρεψε σε μια νέα τοποθεσία στο Windermere της Βρετανικής Κολομβίας, όπου κάνει αυτό που του αρέσει: σερβίρει πίτσες τύπου Ντιτρόιτ σε όλους, ανεξάρτητα από το καθεστώς εμβολιασμού τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.