ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έδωσε το «ΟΚ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Δέχθηκε την μείωση μισθού

Έδωσε το «ΟΚ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Δέχθηκε την μείωση μισθού

Το ποδόσφαιρο πλήττεται από τον κορωνοϊό και ήδη αρκετές ομάδες έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τους να δεχθούν μείωση στους μισθούς τους. Ο αστέρας της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους για μειωμένες αποδοχές.

Ο Πορτογάλος είναι ο τρίτος παίκτης που είπε το «ναι» στην πρόταση που έγινε από την ομάδα με τα χρήματα που εξοικονομεί ο σύλλογος να πάνε στους εργαζόμενους σε άλλα πόστα που σαφώς δεν λαμβάνουν τα υπέρογκα ποσά των αθλητών. Είχαν προηγηθεί οι Μπουφόν και Μπονούτσι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πορτογάλος με το «ναι» αυτό θα απολέσει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόταση της Γιουβέντους είναι να μην λάβουν οι παίκτες τα χρήματα που αντιστοιχούν σε μισθό ενάμιση μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.