ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπάγερν Μονάχου: Σπάει κάθε ρεκόρ στο Champions League με 39 γκολ σε εννέα ματς

Μπάγερν Μονάχου: Σπάει κάθε ρεκόρ στο Champions League με 39 γκολ σε εννέα ματς

Μετά τα οκτώ γκολ, που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν αυτή τη στιγμή έχει σκοράρει 39 γκολ σε 9 παιχνίδια, για το φετινό Champions League.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως οι «Βαυαροί» στα τελευταία εννέα τους παιχνίδια, έχουν καταφέρει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, 39 φορές.

Πριν από δύο σεζόν, η Λίβερπουλ είχε σκοράρει 41 φορές σε 13 ματς, όπως η και Ρεάλ τη σεζόν 2013-14. Μόνο η Μπαρτσελόνα, είχε σκοράρει τα περισσότερα καθώς πέτυχε 45 τέρματα αλλά σε 16 ματς.

Η Μπάγερν, φέτος έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει και τις τρεις αυτές ομάδες και να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, σε αυτή τη ξέφρενη πορεία που διανύ

Μεταξύ άλλων, ρεκόρ κυνηγάει και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος, με το γκολ που σκόραρε απέναντι στους «μπλαουγκράνα», έφτασε τα 14 φέτος στο Champions League και πλέον στόχος του είναι να ισοφαρίσει ή να «σπάσει» το απόλυτο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος τη σεζόν 2013/14, ως παίκτης της Ρεάλ, είχε σκοράρει 17 φορές και τώρα ο Πολωνός φορ, σε περίπτωση που πετύχει τρία τέρματα θα ισοφαρίσει τον «CR7».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.