ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Άρωμα» από Χόλιγουντ στην Ρέξαμ – Σκέψεις από τον Ράιαν Ρέινολντς για αγορά των μετοχών

«Άρωμα» από Χόλιγουντ στην Ρέξαμ – Σκέψεις από τον Ράιαν Ρέινολντς για αγορά των μετοχών

Μία ομάδα μετόχων καταστρώνει τα πλάνα της για την αγορά του πακέτου μετοχών της Ρέξαμ, που συμμετέχει στη National League, με τον Ράιαν Ρέινολντς να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Ο σύλλογος ανήκει από το 2011 στους φιλάθλους του, ωστόσο εκείνοι ενέκριναν τις συζητήσεις με τον 43χρονο Καναδό ηθοποιό και τους συνεργάτες του.

Ο Ρέινολντς, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες με πιο πετυχημένη το Deadpool, έχει μεγάλη περιουσία, καθώς πέρα από το υψηλό κασέ του ως ηθοποιός έχει αναπτύξει με επιτυχία και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πιθανή εξαγορά του κλαμπ θα φέρει επένδυση άνω των 2 εκατ. λιρών. Την πώληση του συλλόγου ενέκρινε το 95% των μετόχων (1.223 φίλαθλοι), ενώ μόλις 31 αντιτάχθηκαν σε αυτή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.