Αγγλία: Πένθος για την Μάντσεστερ Σίτι – Αυτοκτόνησε 17χρονος ποδοσφαιριστής της

Αγγλία: Πένθος για την Μάντσεστερ Σίτι – Αυτοκτόνησε 17χρονος ποδοσφαιριστής της

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Αγγλία και ειδικότερα στην Μάντσεστερ Σίτι η είδηση για την αυτοκτονία ενός 17χρονου ποδοσφαιριστή της.

Ο λόγος για τον Τζέρεμι Γουίστεν (Jeremy Wisten), ο οποίος πρόσφατα είχε αποδεσμευτεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, στις οποίας τις Ακαδημίες είχε ενταχθεί από το 2016.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ σοκαρισμένοι εμφανίστηκαν και ποδοσφαιριστές των «σίτιζενς», όπως ο Ραχίμ Στέρλινγ και ο Αϊμερίκ Λαπόρτ, όπως και πρώην συμπαίκτες του.

«Η οικογένεια του Μάντσεστερ Σίτι είναι λυπημένη από την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη της Ακαδημίας μας, Τζέρεμι Γουίστεν. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο παίκτης, που αγωνιζόταν ως αμυντικός και ο οποίος γεννήθηκε στο Μαλάουι, μετακομίζοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του όταν ήταν μωρό, έγινε μέλος της Σίτι το 2016 και έπαιξε κόντρα σε κορυφαίες ομάδες σε αναπτυξιακό επίπεδο, πριν φύγει από το κλαμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.