ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπλεξίματα για πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης – Ερευνάται για ανθρωποκτονία

Μπλεξίματα για πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης – Ερευνάται για ανθρωποκτονία

Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες ίσως βρεθεί ο Κριστιάν Ντ’ Ούρσο, ο οποίος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης πριν δύο χρόνια, καθώς ερευνάται για ανθρωποκτονία.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2018 στην «ελαφρά ταξιαρχία» ως δανεικός από τη Ρόμα, στην οποία επέστρεψε ένα χρόνο μετά. Όχι για να μείνει όμως, αφού παραχωρήθηκε στην Τσιντατέλα. Εκεί όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα και είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που απασχολεί τη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, στις 23 Απριλίου ο Ντ’ Ούρσο χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν φροντιστή της ομάδας, τον 77χρονο Λίνο Σιμονέτο, ο οποίος επέβαινε στο ποδήλατό του. Ο άτυχος φροντιστής μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κινδυνεύει η ζωή του, αλλά λίγες μέρες μετά υπήρξε ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του και έπεσε σε κώμα λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 77χρονος δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε από τη ζωή στις 29 Απριλίου, με τον Ντ’ Ούρσο να μπλέκει πλέον, αφού η κατηγορία για πρόκληση σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία, με τον εισαγγελέα να περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.