ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμβολιασμένος με Pfizer ή Moderna ο παίκτης της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν! – Αυτό προκάλεσε την κατάρρευσή του

Εμβολιασμένος με Pfizer ή Moderna ο παίκτης της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν! – Αυτό προκάλεσε την κατάρρευσή του

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το εάν ο παίκτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, είχε εμβολιαστεί για τον COVID-19 και αυτό να προκάλεσε την κατάρρευσή του.

Ας δούμε παρακάτω τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα στην διάθεσή μας.

Ο προπονητής της εθνικής Δανίας Kasper Hjulmand, υπέρμαχος των εμβολιασμών, είχε ασκήσει την Τετάρτη έντονη κριτική στην UEFA γιατί δεν προχώρησε στον εμβολιασμό όλων των ομάδων που θα μετείχαν στο Euro 2020.

Η ομοσπονδία της Δανίας όμως, όπως και πολλές άλλες ομάδες που θα μετείχαν στο φετινό Euro, είχε αρνηθεί να προχωρήσει σε εμβολιασμό των παικτών πριν να ερχόταν η κανονική σειρά τους.

Από την άλλη πολλοί παίκτες είχαν εμβολιαστεί στα πρωταθλήματα που έπαιζαν. Ο Έρικσεν αγωνιζόταν στην Ιντερνατσιονάλε Μιλάνο, η οποία μαζί με άλλες ομάδες της πόλης είχαν εμβολιάσει περί τους 15 παίχτες αλλά αυτοί ήταν στο πλαίσιο της εθνικής Ιταλίας, επομένως -λογικά- ήταν Ιταλοί.

«Σήμερα (7 Ιουνίου) 12 αθλητές εμβολιάστηκαν στην Ρώμη και άλλοι 14 ή 15 στο Μιλάνο. Είναι οι παίχτες που επιλέχτηκαν από τον Mancini», αναφέρεται.

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες όμως ακόμη πληροφορίες, ο Έρικσεν φέρεται να εμβολιάστηκε με Pfizer ή Moderna το προηγούμενο βράδυ!

Όπως ανέφερε σε εκπομπή του ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρ3 της Δανίας το προηγούμενο βράδυ, όλοι οι παίκτες της εθνικής Δανίας εμβολιάστηκαν με ένα από τα δύο εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη Δανία δηλαδή της Pfizer ή της Moderna.

https://twitter.com/CoyoteTruth1/status/1403773337432514562

Γενικότερα από ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, τουλάχιστον οι ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας έχουν εμβολιαστεί πλήρως, πριν την συμμετοχή τους στο Euro 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.