ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αυτά είναι τα κομμάτια του υποβρυχίου που βρέθηκαν στο βυθό (φώτο)

Σε βάθος 4 χιλιομέτρων εντοπίστηκαν τα κομμάτια

Αυτά είναι τα κομμάτια του υποβρυχίου που βρέθηκαν στο βυθό (φώτο)

Η Oceangate Expeditions έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το βαθυσκάφος Titan και τα κομμάτια που εντοπίστηκαν στον βυθό του Ατλαντικού, σε βάθος 4 χιλιομέτρων, προσδιορίζοντας το μέγεθος της καταστροφής.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, εντοπίστηκαν το πλαίσιο προσγείωσης, ένα πίσω κάλυμμα του υποβρυχίου και ένα φινιστρίνι.

Ο συνιδρυτής της OceanGate, της εταιρείας που διαχειρίζεται το υποβρύχιο, είπε ότι μπορεί να υπήρξε «στιγμιαία έκρηξη» του σκάφους. Ο Guillermo Söhnlein, ο οποίος ίδρυσε την OceanGate με τον Stockton Rush, ο οποίος ήταν μέσα στο Titan, είπε στο BBC News:

«Γνωρίζω ότι το πρωτόκολλό μας για τις χαμένες επικοινωνίες είναι για τον πιλότο να εμφανίσει το sub. Από την αρχή πάντα πίστευα ότι αυτό πιθανότατα θα έκανε ο Stockton. Σε αυτήν την περίπτωση, γίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί το υποβρύχιο, επειδή το πλοίο επιφανείας δεν θα ήξερε ότι ανεβαίνει και δεν θα ήξερε πού να ψάξει». 

«Αυτό που ξέρω είναι, ανεξάρτητα από το υποβρύχιο, όταν λειτουργείς σε βάθος η πίεση είναι τόσο μεγάλη σε οποιοδήποτε υποβρύχιο που αν υπάρξει βλάβη θα ήταν μια στιγμιαία έκρηξη. Αν συνέβαινε αυτό, θα είχε συμβεί πριν από τέσσερις ημέρες», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.