Η 30χρονη κάλυπτε το ρεπορτάζ των Βαυαρών

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία μετά από την αποκάλυψη της σχέσης του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, με δημοσιογράφο της Bild η οποία κάλυπτε το ρεπορτάζ της ομάδας της Βαυαρίας.

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν είναι ζευγάρι με την Λένα Βούρζενμπεργκερ και αυτό οδήγησε την Bild να αφαιρέσει το ρεπορτάζ της Μπάγερν από τη νεαρή ρεπόρτερ.

Ο 34χρονος προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας ήταν για 15 χρόνια μαζί με την σύντροφο του, Βερένα, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Χώρισαν όμως και έτσι ο Γερμανός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης δημοσιογράφου.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους “αιχμαλώτισε” μαζί στην Ίμπιζα πάνω σε γιοτ.

«Σήμερα ακούσαμε για τη σύνδεση μεταξύ του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, και της δημοσιογράφου Λένα Βούρζενμπεργκερ, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου. Προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκρούσεις συμφερόντων, η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τη δουλειά του ως ρεπορτέρ της Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε η ανακοίνωση της Bild.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα γερμανικά ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές ότι ο προπονητής ήθελε να κρατήσει κρυφή τη σχέση για να μην χαλάσει τις σχέσεις της ρεπόρτερ με τους ποδοσφαιριστές.