ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Εθνική Ελλάδας δίνει νέο φιλικό «τεστ» απόψε με την Ουγγαρία

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα

Η Εθνική Ελλάδας δίνει νέο φιλικό «τεστ» απόψε με την Ουγγαρία

Για τη δεύτερη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 η Εθνική Ελλάδος με αντίπαλο την Ουγγαρία.

Η εθνική ομάδα αγωνίζεται στη «Φέρεντς Πούσκας Arena» μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Μάλτα και ο Γκουστάβο Πογέτ έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα

«Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές ώστε να έχω καλύτερη πληροφόρηση για το ποιους μπορώ να χρειαστώ και να χρησιμοποιήσω στα παιχνίδια του Μαρτίου και του Ιουνίου στα προκριματικά του Euro», σχολίασε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για να συμπληρώσει:

«Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες βασίζεται στην επιθυμία τους να παίζουν για το εθνόσημο και την Εθνική ομάδα. Είναι μία υπέροχη ευκαιρία να έχουμε καλό παιχνίδι: ωραίο γήπεδο και καλός αντίπαλος, είναι το τελευταίο ματς μέσα στη χρονιά και θέλουμε όλα αυτά να τα αξιοποιήσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό».

Η αποστολή της γαλανολευκής
Την αποστολή της ελληνικής ομάδας συγκροτούν οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σέντρα στο φιλικό Ουγγαρία-Ελλάδας θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (20/11) στις 21:15 και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1HD, καθώς και από την υβριδική τηλεόραση του OPEN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.