ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μουντιάλ 2022: Ο Εμπαπέ πανηγύρισε την πρόκριση φορώντας την φανέλα του Χακίμι (βίντεο)

Ο 23χρονος αστέρας των «Τρικολόρ» αντάλλαξε εμφανίσεις με τον συμπαίκτη του στην Παρί

Μουντιάλ 2022: Ο Εμπαπέ πανηγύρισε την πρόκριση φορώντας την φανέλα του Χακίμι (βίντεο)

Κιλιάν Εμπαπέ και Ασράφ Χακίμι απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι… κολλητοί εκτός γηπέδου αφού μετά τον θριαμβευτικό για τους Γάλλους ημιτελικό απέναντι στο Μαρόκο αντάλλαξαν τις φανέλες τους, με αποτέλεσμα ο Μπαπέ να εμφανιστεί στους πανηγυρισμούς της ομάδας του φορώντας την εμφάνιση του Μαρόκου! 26588582

Είχε προηγηθεί η ιδιαίτερα εγκάρδια συνομιλία και αγκαλιά τους πριν ξεκινήσει το ματς που τελικά έδωσε τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση στους κατόχους του τίτλου Τρικολόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.