ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μουντιάλ: 2ο γκολ για την Ολλανδία κόντρα στο Κατάρ (2-0) (upd)

Ο αγώνας μεταδίδεται από την ελεύθερη συχνότητα του ANT1

Μουντιάλ: 2ο γκολ για την Ολλανδία κόντρα στο Κατάρ (2-0) (upd)

49′: 2-0 η Ολλανδία! Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο η Ολλανδία. Ο Μπαρσάμ σταμάτησε τον Ντεπάι που εκτέλεσε από κοντά και εν συνεχεία ο μέσος των «οράνιε» έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 2-0.

26′: Γκολ για την Ολλανδία! 1-0 ο Γκάκπο!

Στο «Al Bayt Stadium» της πόλης Αλ-Χορ η Ολλανδία, μολονότι δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, θέλει μία ευρεία νίκη επί του αποκλεισμένου Κατάρ, για να διασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό του.

Κι αυτό που θελουν περισσότερο ο Φαν Χάαλ και οι παίκτες του είναι μια πειστική εμφάνιση που θα διώξει και όλες τις αμφιβολίες για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα τους στη διοργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός για τους Καταριανούς θα είναι ο τραυματίας ο Αλ Ραβί, ενώ αμφίβολος για τους Ολλανδούς είναι ο Λανγκ λόγω διαστρέμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.