ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ: Μεγάλη ανατροπή με τον Σ.Μανέ – «Μπήκε» επίσημα στην αποστολή – Μέσα και ο Π.Σισέ του Ολυμπιακού

Ο Σαντιό Μανέ θα ταξιδέψει στο Κατάρ μαζί με την αποστολή της Σενεγάλης

Μουντιάλ: Μεγάλη ανατροπή με τον Σ.Μανέ – «Μπήκε» επίσημα στην αποστολή – Μέσα και ο Π.Σισέ του Ολυμπιακού

Οι… πιέσεις της Ομοσπονδίας της Σενεγάλης έπιασαν τόπο και ο Σαντιό Μανέ βρίσκεται επίσημα στην αποστολή για το Μουντιάλ 2022, παρά τον τραυματισμό του.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν ήθελε να αφήσει τον Μανέ να ταξιδέψει στο Κατάρ, αλλά στη Σενεγάλη ήταν ανένδοτοι και η Σενεγαλέζα γενική διευθύντρια της FIFA, Φατμά Σαμούρα, έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για γιατρούς… μάγους που θα τον κάνουν καλά στην υγεία του.

Ως εκ τούτου, ο αρχηγός της Εθνικής Σενεγάλης, φαίνεται ότι θα δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού το όνομά του βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Εθνική Ομάδα της πατρίδας του.

Σε αυτή υπάρχει μάλιστα και το όνομα του αμυντικού του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ.

Αναλυτικά οι κλήσεις της εθνικής Σενεγάλης για το Μουντιάλ:

Τερματοφύλακες: Ε.Μεντί, Γκομίς, Σ.Ντιένγκ

Αμυντικοί: Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Σαμπαλί, Τουρέ, Σισέ, Γιάκομπς, Φ.Μεντί

Μέσοι: Γκ. Γκουέι, Κουγιατέ, Ντιατά, Π. Γκουέι, Σαρ, Σις, Ναμέ, Λ.Εντιαγέ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιθετικοί: Μανέ, Σαρ, Ντιά, Μπ. Ντιένγκ, Ντιεντχίου, Τζάκσον, Ι. Εντιαγέ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.