ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μουντιάλ: Οπαδοί της Αργεντινής καίνε ομοίωμα του Κιλιάν Εμπαπέ (βίντεο)

Σκηνές «απείρου κάλλους» στην Αργεντινή

Μουντιάλ: Οπαδοί της Αργεντινής καίνε ομοίωμα του Κιλιάν Εμπαπέ (βίντεο)

Μίσος και φανατισμό έδειξαν κατά του Κιλιάν Εμπαπέ έδειξα κάποιοι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, αμαυρώνοντας τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική τους ομάδα στο Κατάρ, την Κυριακή.

Το Μπουένος Άιρες μετατράπηκε σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπου οι πολίτες πανηγύριζαν.

Ωστόσο κάποιοι φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν από τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον Γάλλο επιθετικό που έγινε ο δεύτερος παίκτης που σημείωσε χατ-τρικ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι του τουρνουά, έχοντας οκτώ γκολ.

Σε ένα βίντεο από τους δρόμους της πρωτεύουσας της Αργεντινής, ορισμένοι πανηγυρίζουν καίγοντας ένα ομοίωμα από φέρετρο με το πρόσωπο του Εμπαπέ. Σε δεύτερο βίντεο, κάποιοι άλλοι καίνε ένα ομοίωμα με τσάντες, που έχει μπει το όνομά του.

Τα βίντεο έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να σχολιάζουν δυσμενώς τέτοιες εκδηλώσεις μίσους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.