ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουγγαρία – Τουρκία: Η στιγμή που ο Κλεϊνχέισλερ πάει να ρίξει μπουνιά σε αντίπαλό του

Οι δυο ποδοσφαιριστές ήρθαν κεφάλι με κεφάλι, όμως τόσο ο διαιτητής όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Ουγγαρία – Τουρκία: Η στιγμή που ο Κλεϊνχέισλερ πάει να ρίξει μπουνιά σε αντίπαλό του

Έξαλλος έγινε ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ με τον χαφ της Φενέρμπαχτσε μετά τη λήξη της φιλικής ήττας της Ουγγαρίας από την Τουρκία (0-1) στη Βουδαπέστη.

Ο δεύτερος τον έσπρωξε και ο έξαλλος Κλαϊνχάισλερ σήκωσε το χέρι του για να του ρίξει μπουνιά, όμως το κατέβασε άμεσα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ήρθαν κεφάλι με κεφάλι, όμως τόσο ο διαιτητής όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Θυμίζουμε πως ο Κλεϊνχέισλερ αγωνίζεται στη Χάιντουκ Σπλιτ με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.