ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συλλογή κρασιών με το όνομα του Λ.Μέσι (φώτο)

Πόσο κοστίζουν τα κρασιά

Συλλογή κρασιών με το όνομα του Λ.Μέσι (φώτο)

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε μέσω των social media, την κυκλοφορία μίας σειράς κρασιών που φέρει το όνομά του.

Το οινοποιείο εξέφρασε την έμπνευσή του στην απαράμιλλη δεξιοτεχνία και αφοσίωση του Λιονέλ Μέσι, διασφαλίζοντας ότι όπως ο θρυλικός ποδοσφαιριστής επαναπροσδιόρισε το ποδόσφαιρο, τα κρασιά του αντιπροσωπεύουν την επιτομή της αριστείας στην οινοποίηση.

Από τις βαθιές, έντονες νότες του κόκκινου έως τα τραγανά, δροσιστικά λευκά, οι συλλογές κρασιών «Lionel» ενσωματώνουν την τέχνη μιας οικογενειακής παράδοσης που έχει τις ρίζες της στην ποιοτική οινοποίηση.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της MM Winemaker: «Η συλλογή «Lionel» είναι εδώ για να ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με επιλογές που κυμαίνονται από το σαγηνευτικό «Diamond»,στην τιμή των 495 ευρώ, μέχρι το εκλεπτυσμένο «Titanium», διαθέσιμο προς 110 ευρώ.

Ακόμη και οι λάτρεις του καλού κρασιού θα βρουν οικονομικές επιλογές με τα ακαταμάχητα κρασιά της σειράς «GOAT 10», που ξεκινούν από 32 ευρώ.

Βυθιστείτε σε μια απαράμιλλη αισθητηριακή εμπειρία όταν αγοράζετε αυτούς τους πολύτιμους λίθους κρασιού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μάρκας.

Η MM Winemaker είναι περήφανη που παρουσιάζει μια συλλογή που ξεπερνά τα συμβατικά, αποτυπώνοντας την ουσία της λαμπρότητας σε κάθε μπουκάλι.

Κάθε μπουκάλι είναι κάτι περισσότερο από ένα ποτό, είναι μια έκφραση πάθους, ακρίβειας και μια διαρκής κληρονομιά.

Ανακαλύψτε τη συμφωνία άψογα φτιαγμένων γεύσεων που χαρακτηρίζει τη συλλογή «Lionel».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσθέστε μια πινελιά κλάσης στις ιδιαίτερες στιγμές σας με αυτά τα κρασιά που ενσωματώνουν την τελειότητα και τη μακρά οικογενειακή ιστορία στην οινοποίηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.