Συμπαίκτης του Κ.Ρονάλντο στην Αλ Νασρ αποκαλύπτει το πρόβλημα που έχει προκαλέσει η μεταγραφή του στην ομάδα

Ο σούπερ σταρ του ποδόσφαιρού μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ σε τρεις συμμετοχές

Συμπαίκτης του Κ.Ρονάλντο στην Αλ Νασρ αποκαλύπτει το πρόβλημα που έχει προκαλέσει η μεταγραφή του στην ομάδα

Τον λόγο για τον οποίο η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ δεν έχει ακόμη την αναμενόμενη θετική επίδραση στην ομάδα, εξήγησε ένας από τους νέους συμπαίκτες του. 

Ο Ρονάλντο, μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ σε τρεις συμμετοχές με την Αλ Νασρ, σκοράροντας ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις στην ισοπαλία 2-2 με την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.

Το γκολ αυτό ήρθε μετά από παιχνίδια στα οποία δεν κατάφερε να σκοράρει ή να δώσει ασίστ εναντίον της Ετιφάκ ή της Αλ Ιτιχάντ, το πρώτο στο πρωτάθλημα και το δεύτερο στο σούπερ καπ, εκεί όπου η Αλ Νασρ γνώρισε τον αποκλεισμό.

Το… πρόβλημα που έχει φέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ
Ωστόσο, ο νέος συμπαίκτης του, Λουίς Γκουστάβο, πιστεύει ότι η θέα του Ρονάλντο κάνει όλους τους αντιπάλους τους να παίζουν καλύτερα.

«Σίγουρα, η παρουσία του Κριστιάνο μάς δυσκολεύει, καθώς όλες οι ομάδες επιδιώκουν να παίξουν εναντίον του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δίνει κίνητρο σε όλους», δήλωσε ο Γκουστάβο στο RT Arabic.

Όμως, ο πρώην μέσος της Μπάγερν Μονάχου πιστεύει ότι η παρουσία του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης είναι προς όφελος των παικτών, αλλά και του συλλόγου.

«Η παρουσία του στην Αλ Νασρ δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα, επειδή μαθαίνουμε από αυτόν καθημερινά, δεδομένων των μεγάλων δυνατοτήτων που διαθέτει, τόσο τεχνικά όσο και σωματικά», πρόσθεσε ο Γκουστάβο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργήθηκε για προκλήσεις και πάντα τις πετυχαίνει. Και όλοι εδώ περιμένουν αυτό που θα παρουσιάσει. Έχει ήδη σκοράρει το πρώτο του γκολ και ως εκ τούτου απαλλάχθηκε από την πίεση», συμπλήρωσε.

Βέβαιος πως ο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από την Αλ Νασρ είναι ο… προπονητής του συλλόγου
Το μέλλον του πέντε φορές νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ, στη Μέση Ανατολή, έχει ήδη τεθεί υπό αμφισβήτηση από τον προπονητή της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία.

Ο Γκαρσία πιστεύει ότι το μέλλον του Ρονάλντο, και το τέλος της καριέρας του, θα παιχτεί στην Ευρώπη, παρά την έλλειψη συλλόγων που ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν μετά την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.