ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το γράμμα του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του μέσα από τη φυλακή: «Θα σου αποδείξω πως είμαι αθώος» (φωτό)

«Ελπίζω η ζωή να μας δώσει άλλη μια ευκαιρία να αγαπηθούμε ξανά» έγραψε στη σύζυγό του ο Άλβες

Το γράμμα του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του μέσα από τη φυλακή: «Θα σου αποδείξω πως είμαι αθώος» (φωτό)

Ο Ντάνι Άλβες είναι καταρρακωμένος από τον χωρισμό της συζύγου του, Χοάνα Σανθ, που αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου λόγω της υπόθεσης βιασμού, για την οποία ο Βραζιλιάνος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το μοντέλο από τα Κανάρια Νησιά έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως το κεφάλαιο “Άλβες” έκλεισε οριστικά για εκείνη, κάτι που έκανε δημοσιεύοντας στα social media μία επιστολή που έγραψε η ίδια.

Ο Βραζιλιάνος θέλησε να απαντήσει μέσω ενός γράμματος. “Αγαπητή μου Ιωάννα. Ήταν σχεδόν 8 χρόνια με πολλή αγάπη, στοργή, σεβασμό και αμοιβαία φροντίδα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Λυπάμαι για την απόφασή σου. Εσύ και τα παιδιά μου ήσασταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί από την ημέρα που γνωριστήκαμε.

Από το πρώτο λεπτό ξεκινήσαμε μια ζωή μαζί. Είχαμε κοινή πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Δυναμώναμε και φροντίζαμε ο ένας τη ζωή του άλλου.

Τώρα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λυπάμαι για την απόφασή σου και ελπίζω η ζωή να μας δώσει άλλη μια ευκαιρία να αγαπηθούμε ξανά. Καταλαβαίνω τον πόνο που προκαλεί η άδικη κατάσταση που βιώνουμε και καταλαβαίνω ότι δεν μπόρεσες να αντέξεις όλη αυτή την πίεση.

Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι είναι άγνωστα για μένα και για τις αξίες που καθοδήγησαν τη ζωή μου: αγάπη, σεβασμός και προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα, πιστεύοντας στον εαυτό μου με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη εκείνων που ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι. Για πάντα στην καρδιά μου. Με πολλή αγάπη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.