ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αργεντινής Ρομπέρτο Αρτέμιο Γκραμάχο – Είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό

Τον αποκαλούσαν «El Loco»

«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αργεντινής Ρομπέρτο Αρτέμιο Γκραμάχο – Είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό

«Έφυγε» από τη ζωή ο Ρομπέρτο Αρτέμιο Γκραμάχο, μια από τις μεγάλες δόξες της Ροζάριο Σεντράλ, ο οποίος είχε και ένα μικρό πέρασμα από τον Παναθηναϊκό.

Ο «El Loco» όπως τον αποκαλούσαν στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο ή «El Chango», όπως τον φώναζαν στην αγαπημένη του Ροζάριο έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 15 ετών στη Σεντράλ Αρχεντίνο.

Σε ηλικία 19 ετών μεταγράφηκε στη Ροζάριο Σεντράλ, όπου αγωνίστηκε από το 1967 έως το 1972, όταν πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Χουάν Ραμόν Βερόν, Αρακέν Ντεμέλο και Σεβεριάνο Ιράλα.

Από τον Σεπτέμβριο του ’72 ως τον Δεκέμβριο του ’73 έπαιξε σε μόλις 10 παιχνίδια, καθώς δεν προσαρμόστηκε στην ομάδα του Φέρεντς Πούσκας και ζήτησε να φύγει.

Ακολούθησε η θητεία του στην Ουρακάν υπό τις οδηγίες του θρυλικού Σέσαρ Λουίς Μενότι με την οποία κατέκτησε τον τίτλο, ενώ έπαιξε ακόμη στις Κίλμες, Ντεπορτίβο Κουένκα και Ολίμπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, έπαιξε έναν αγώνα με κόντρα στη Γαλλία στις 8 Ιανουαρίου 1971 στο γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος έληξε με τη νίκη των «μπλε» με 4-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.