ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κανονικά οι αγώνες κυπέλλου, μετά τη συμφωνία ΠΣΑΠ-Λιγκών για το εγγυητικό ταμείο

Κανονικά οι αγώνες κυπέλλου, μετά τη συμφωνία ΠΣΑΠ-Λιγκών για το εγγυητικό ταμείο

Σε συμφωνία ήρθαν ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Super League και Football League για την επανασύσταση του εγγυητικού ταμείου κι έτσι ανεστάλη η απεργία των ποδοσφαιριστών.

Το τριήμερο που διανύουμε θα διεξαχθούν, όπως είχε εξ αρχής προγραμματιστεί, οι αγώνες του Κυπέλλου, καθώς ο ΠΣΑΠ αποφάσισε να αναστείλει την αποχή που είχε κηρύξει για τα μέλη του μετά τις εγγυήσεις που έλαβε από τις υπόλοιπους εταίρους στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη. 

Στη σύσκεψη του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών μαζί με την ΕΠΟ, τη Super League και τη Football League αποφασίστηκε η επανασύσταση του εγγυητικού ταμείου. Ο ΠΣΑΠ είχε καταγγείλει πως οι εταίροι δεν χρηματοδοτούσαν, όπως είχαν συμφωνήσει, το εν λόγω ταμείο, που είχε αποφασιστεί να συσταθεί προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένοι οι παίκτες ένα μίνιμουμ των οφειλομένων προς τα πρόσωπά τους. 

Πάντως η πλευρά του ΠΣΑΠ επιφυλάσσεται για το μέλλον και περιμένει να δει αν θα γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις που έλαβαν οι άλλες πλευρές, ειδάλλως θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις. 

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσης Δημόπουλος, έδειξε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης. «Υπήρξε πνεύμα αλληλεγγύης. Δώσαμε από κοινού λύσεις στο πρόβλημα. Το εγγυητικό ταμείο θα λειτουργήσει άμεσα και θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές», τόνισε. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είπε πως «… ως τις 20 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν οι επαφές του ΠΣΑΠ με τους δύο συνεταιρισμούς». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.