Παρότι παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς -μεταξύ των οποίων και αρκετοί νεαροί- ο Παναθηναϊκός έκανε… περίπατο κόντρα στον Άρη Λεμεσού, συντρίβοντάς τον 6-1, στο φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) στο Κορωπί!

Το γεγονός ότι η κυπριακή ομάδα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με την Ανόρθωση στον τελευταίο της φιλικό αγώνα, αλλά και το ότι ο Στραματσόνι χρησιμοποίησε τις «ρεζέρβες» του και παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» επικράτησαν τόσο άνετα, παίζοντας κατά διαστήματα ωραία μπάλα, μόνο ικανοποιημένο μπορεί να άφησε τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Λούκας Βιγιαφάνες ήταν σε… τρελά κέφια και σημείωσε δύο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Κλωναρίδης, Βλαχοδήμος και οι νεαροί Χατζηγιοβάννης και Πίσπας.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Αργεντινό, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Κλωναρίδη, μόλις στο 7’. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, στο 31’, έκανε το 2-0, ενώ στο 35’ είχε και δοκάρι, για να γράψει, τελικά, το 3-0 ο Κλωναρίδης, ένα λεπτό αργότερα (36’), με πλασέ και το ημίχρονο να κλείσει έτσι.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, ο Βιγιαφάνες διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, ενώ στο 56’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Πίσπας έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Χατζηγιοβάννη, που πλάσαρε σωστά για το 5-1, ενώ ο πρώτος έκλεισε το σκορ (6-1) τρία λεπτά πριν το τέλος.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος Ο. (46’ Κοτσόλης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Νάνο (70’ Παπανικολάου), Στάικος (68’ Μίγγος), Αμπέντ (57’ Πίσπας), Βλαχοδήμος Π. (67’ Αγγελόπουλος Γ.), Βιγιαφάνιες (60’ Μπουζούκης), Μπουμάλ (65’ Μαυρομάτης), Κλωναρίδης (60’ Χατζηγιοβάννης).