ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Πάτρα: Επίθεση με ρόπαλα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Πάτρα: Επίθεση με ρόπαλα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

80 με 100 άτομα, τα οποία φορούσαν διακριτικά της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Πάτρα. Οπλισμένοι με ρόπαλα ήταν οι δράστες.

Παραμονές του μεγάλου ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τα επεισόδια δεν έλειψαν για μια ακόμα χρονιά. Αυτή τη φορά, έγιναν στην Πάτρα.

Λίγα λεπτά πριν τις 17:00 το Σάββατο υπήρξε μεγάλη ένταση στον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην πόλη της Αχαΐας. Κι αυτό διότι 80 με 100 οπαδοί με ρόπαλα και άλλα «πολεμοφόδια» (σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν οπαδοί της ΑΕΚ) έφτασαν λίγα μέτρα μακριά από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως σήμερα ο «δικέφαλος του βορρά» αγωνίζεται με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα για την Α1 μπάσκετ και στον σύνδεσμο υπήρχε έντονη κινητικότητα.

Ευτυχώς, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη στο χώρο, με αποτέλεσμα να περιορίσουν τους «ασπρόμαυρους» στον χώρο του συνδέσμου και τα επεισόδια να γίνουν μεταξύ των επιτιθέμενων οπαδών και των αστυνομικών δυνάμεων. Το σχέδιο των αρχών συντέλεσε τα μέγιστα στο να μην υπάρξουν τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ και να αποφευχθούν τα χειρότερα από τη σύγκρουση των αντίπαλων οπαδών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.